XII Cicle Sons del temps

  • Del 18 de juliol al 7 de setembre de 2019

 

 

 

 

 

 

 

La combinació de l'estiu a la ciutat, la música, la història i el patrimoni és la fórmula que defineix el cicle Sons dels Temps, que aquest any arriba a la seva 12a edició com una de les cites més suggestives que formen part de l'agenda cultural terrassenca durant els mesos d'estiu.

A través de la música i del patrimoni, aquest cicle ens apropa a tot allò que defineix la identitat de Terrassa i que ens fa sentir partíceps d'un camí compartit, d'uns sentiments i de l'orgull de pertànyer a una ciutat que ha estat capaç de construir autèntics tresors de l'art i l'arquitectura del nostre país i del món.

La Seu d'Ègara, la Casa Alegre de Sagrera, el Claustre del Convent de Sant Francesc i el Castell Cartoixa de Vallparadís... Aquests són alguns dels espais del nostre patrimoni artístic i històric que acolliran els concerts de l'edició 2019 d'aquest cicle, a través de les interpretacions d'algunes de les formacions terrassenques de més projecció, així com de conjunts i artistes d'àmbit nacional i internacional i enguany, amb un destacat protagonisme del talent femení i el paper de les dones en la història de la música.

Sons dels Temps ens proposa un còctel estiuenc de música i edificis singulars que expliquen el passat de la nostra ciutat i ens permeten gaudir de l'estiu i del paisatge urbà. Els sons i les pedres, carregades d'història, ens porten a fer un viatge en el temps i en l'espai i a viure una experiència singular, molt atractiva per a tothom qui vulgui gaudir d'un patrimoni que explica qui hem estat i qui som i que ens convida a construir el futur de la Terrassa que somiem.