11è Cicle de Nadales al carrer

  • Fins al 22 de desembre de 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terrassa es prepara per rebre les festes de Nadal a tots els racons de la ciutat. Una època de l'any en què se'ns convida a gaudir als carrers i places de la nostra ciutat amb un ampli ventall de propostes culturals vinculades a les tradicions de Nadal que han preparat entitats i associacions.

El cicle Sons de Nadal, que enguan arriba a la seva onzena edició, és l'encarregat de posar la banda sonora a les festes nadalenques a casa nostra. Un conjunt d'actuacions que, gràcies a la col·laboració de les diferents entitats corals i de cultura tradicional terrassenques, omplen de música la ciutat i ens impregnen de l'esperit i l'ambient nadalenc.

Terrassa és una gran ciutat amb vocació cultural, en la qual la música hi té un paper protagonista. I així serà durant aquest Nadal a diferents llocs de Terrassa. Amb música i intèrprets de qualitat que han convertit el cicle Sons de Nadal en cita obligada i de referència durant aquestes festes, una forma d'apropar encara més la cultura a tots i totes.