Fem l'Estiu a Terrassa

  • De l'11 de juliol al 7 de setembre de 2019

 

 

 

 

 

 

Terrassa, a l'estiu, continua essent una ciutat viva i plena d'activitats, que ens ofereix moltes oportunitats per gaudir a un ritme més tranquil d'una extensa oferta de cultura, esport i oci. El cicle Fem l'Estiu 2019 ens planteja un ampli ventall de propostes culturals i lúdiques que conviden a sortir al carrer i a gaudir més intensament de la nostra ciutat al llarg dels mesos d'estiu.

Música, teatre, circ, màgia, patrimoni, activitats infantils… En aquesta programació setmanal, de dimecres a divendres, hi trobareu un conjunt de propostes de petit format protagonitzades per artistes i companyies locals de diferents disciplines artístiques, pensades per a tota mena de públics: dels més petits als més grans, sense oblidar les especialment destinades a un públic més familiar.

Així, el Fem l'Estiu 2019 ens ofereix tres tipus de propostes, en funció del dia de la setmana. Els dimecres estan destinats a la programació de caràcter més generalista i familiar. Els dijous, els grans protagonistes són els concerts del cicle Sons dels temps, una combinació de música i patrimoni de diferents èpoques. I els divendres, el Fem l'Estiu tanca la setmana amb una programació pensada per a tot tipus de públics.

El cicle presenta, doncs, una oferta caracteritzada pel talent dels artistes, formacions i grups terrassencs, per la diversitat, per la voluntat d'arribar a tota mena de públics i per la seva presència a escenaris situats als diferents districtes de la nostra ciutat. Fem l'Estiu és una proposta per gaudir del bon temps, de la cultura i de la vida a l'aire lliure i de tot el que ens ofereix la vida cultural, esportiva i lúdica de Terrassa.