Informació sobre el Coronavirus

El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

12 03 2020

Mou-te 2020, temporalment suspès

Se suspèn temporalment aquest programa d'activitat  física saludable com a mesura determinada per l'Ajuntament de Terrassa a conseqüència del Covid-19.

14 03 2020

El cos de bomberes i bombers t'acompanyen a donar sang

A Terrassa, el dissabte 14 de març al Raval de Montserrat de 10 a 20 hores, el cos de bomberes i bombers t'acompanyaran a donar sang. Només caldrà portar un document identificatiu oficial. Tot el dia estarà amenitzat per moltes actuacions.

29 02 2020

Dia Mundial de les Malalties Minoritàries

 

A Catalunya, sota el lema "Junts fem pinya" volem celebrar el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries i situar-les com una prioritat social i sanitària.

 

18 02 2020

Trams de les rues de Carnestoltes en SILENCI

Trams silenciosos:

Rua de Carnestoltes de dissabte, 22/02/2020 a la tarda;

Al carrer Major entre la plaça Vella i el carrer de la Unió

Rua infantil de diumenge, 23/02/2020 al matí;

Al carrer de la Rutlla, del carrer del Vall fins al carrer de Sant Genís

 

Perseguint una ciutat sense barreres de cap mena; ni físiques, ni socials, ni mentals, on tothom hi tingui l'oportunitat de viure en un ambient agradable.

15 02 2020

Dia Internacional del càncer infantil

Taca't pel càncer infantil

 

A les 20:15 hores encesa de color daurat la façana de l'Ajuntament per al Dia Internacional del Càncer Infantil