Logo Protecció CivilLa protecció civil es fonamenta en la prevenció, la cultura del risc, l'autoprotecció, la corresponsabilitat i la implicació de la ciutadania. 

El Servei de Protecció Civil de l'Ajuntament de Terrassa  impulsa actuacions destinades a garantir la protecció dels ciutadans i ciutadanes en cas de situacions de risc greu col·lectiu o d'emergència que es poguessin donar a la ciutat i als seus voltants. 

Per conéixer com actuar en situació de risc us proposem que consulteu els consells d'autoprotecció.

Informe del Servei Meteorològic per aigua i vent 22/10/2019

Els passats dies 22 i 23 d'octubre de 2019, a la nostra ciutat varem tenir un episodi de fort vent i precipitació intensa. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un informe a petició de l'Ajuntament de Terrassa que podeu descarregar aquí.

Informe del Servei Meteorològic per aiguats 15/11/2018

El passat dia 15 de novembre de 2018 a la nostra ciutat varem tenir un episodi de precipitació intensa. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un informe a petició de l'Ajuntament de Terrassa que podeu consultar aquí.

Informe del Servei Meteorològic per aiguats i vent 15/10/2018

El passat dia 15 d'octubre de 2018 a la nostra ciutat varem tenir un episodi de vent i precipitació. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un informe a petició de l'Ajuntament de Terrassa que podeu consultar aquí.

Avisos d'última hora

Altres twitters relacionats

Twitter del Servei Meteorològic de Catalunya @meteocat

Twitter de la Direcció General de Protecció Civil @emergenciescat