Seleccionats els 16 cartells acolorits per la ciutadania que seran la imatge de la Festa Major

S'han triat entre les prop de 600 propostes presentades al projecte #POSAHICOLOR

Cartells finalistes #POSAHICOLOREl projecte #POSAHICOLOR, que ha convidat als terrassencs i les terrassenques a participar posant color al cartell de la Festa Major 2016, originàriament en blanc i negre, ha visitat tots els districtes de la ciutat. Amb aquesta iniciativa, que ha cridat a la ciutadania a personalitzar la imatge de la Festa Major d'enguany, s'han recollit prop de 600 propostes. El jurat, format pels creadors del disseny original del cartell de la Festa Major de Terrassa 2016 i alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Terrassa, Meritxell Casamira i Èric Pelegrin, ha seleccionat finalment un total de 16 propostes de cartells acolorits pels ciutadans i les ciutadanes com a finalistes de la campanya #POSAHICOLOR, que es convertiran en la imatge de la Festa Major de Terrassa 2016.

De les 16 propostes finalistes, 12 es convertiran en banderoles de Festa Major, de les quals se'n distribuiran per diferents punts de la ciutat un total de 576 (48 de cada un dels cartells). Les quatre restants es destinaran als 40 expositors/OPIS (10 de cada cartell finalista) repartits per diferents ubicacions. Tot i que en un principi estava previst fer una selecció de només 12 cartells (sis per banderoles i sis per expositors/OPIS), el jurat ha decidit ampliar el nombre d'imatges seleccionades a causa de l'alt nivell creatiu de les propostes recollides. Ara, els dissenyadors del cartell adaptaran aquestes 16 imatges elaborades per la ciutadania als diferents suports en els que es mostraran finalment.

La campanya, organitzada per l'Ajuntament de Terrassa i patrocinada per Parc Vallès, s'ha dut a terme a diferents equipaments de la ciutat, amb aquest calendari: el 12 de maig a l'Escola Municipal d'Art i disseny de Terrassa, el 17 de maig a la Biblioteca del Districte 4, el 18 de maig a la Biblioteca del Districte 2, el 19 de maig a la Biblioteca Districte 5, el 22 de maig al Parc Vallès i, finalment, el 24 de maig a la Biblioteca del Districte 6.

Les 600 propostes recollides, que es troben exposades actualment a la Casa Soler i Palet, es penjaran als aparadors dels comerços de la ciutat a partir del proper 20 de juny. A més, i juntament amb aquests cartells, també es col·locaran imatges neutres del cartell sense intervenir per a que qualsevol ciutadà pugui posar-hi color i afegir-se així a la campanya en qualsevol moment.