L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per a la millora i adequació de locals d'entitats

Les sol·licituds es poden presentar fins el 22 d'octubre

Façana de l'Ajuntament de TerrassaL'Ajuntament de Terrassa ha obert aquest 24 de setembre el termini per sol·licitar subvencions per actuacions de millora i adequació de locals estables d'entitats sense afany de lucre, amb l'objectiu de garantir l'accessibilitat i seguretat en aquests espais, així com millorar l'eficiència energètica i acústica.

Fins el 22 d'octubre es poden presentar les sol·licituds, a través del formulari disponible a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa.

Poden optar a les subvencions totes les entitats sense afany de lucre de caire cultural, esportiu o social inscrites al Registre Municipal d'Entitats i Associacions Ciutadanes, que realitzin activitats d'utilitat pública o d'interès social, que promoguin la consecució de fins d'interès públic i que vulguin portar a terme obres de millora i adequació en els locals que, de forma estable, utilitzen per a la realització de les seves activitats.

Poden ser subvencionables les actuacions que tinguin per objecte millorar les condicions d'accessibilitat, seguretat, sanitat, medi ambient o protecció acústica i permetin als locals adaptar-se i complir la normativa vigent en qualsevol d'aquests àmbits. Això inclou des de l'obertura o ampliació de sortides d'evacuació fins les reformes en vestidors, passant per rehabilitació de façanes i cobertes, insonorització d'espais, instal·lació d'elements contra incendis, etc.

Tota la informació d'aquest procés es pot consultar a la guia de suport disponible a https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/convocatories-subvencions-2018.