El Govern valora molt positivament la gratuïtat de la tarifa nocturna del parking de l'Hospital a partir de 2020

El consell de Govern del CST ha aprovat  aquest 17 de desembre les noves tarifes

Un moment de la reunió amb el comité d'empresa del CSTEl Govern municipal valora molt positivament l'aprovació de la gratuïtat de l'aparcament en horari nocturn a l'aparcament de l'Hospital de Terrassa, així com la proposta general de la resta de tarifes per a l'any 2020 presentada aquest 17 de desembre per la direcció del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) en el Consell de Govern del consorci. Aquesta gratuïtat, que s'aplicarà en la franja horària de 0.00h a 6.00 h, "és una mesura que vam demanar des del Govern municipal i que afavorirà a moltes persones que es veuen obligades a desplaçar-se a l'Hospital en horaris nocturns, que és quan menys opcions de transport públic hi ha, i per tant la valorem molt positivament", ha afirmat l'alcalde de  Terrassa, Jordi Ballart, que ha remarcat la insistència del Govern municipal en demanar al CST que s'apliquin rebaixes a les tarifes al públic usuari d'aquest aparcament.

L'alcalde i la regidora de Salut, Mónica Polo, s'han reunit aquest 18 de desembre a l'Ajuntament amb
una representació del comitè d'empresa, encapçalada pel seu president, Xavier Lleonart, amb qui ha analitzat diverses qüestions relacionades amb el CST i l'aprovació de les tarifes de l'aparcament per al 2020. En el marc de la reunió, l'alcalde ha valorat "la flexibilitat que ha mostrat la gerència del CST en avenirse a no posar a votació ahir la seva proposta de pujar de 25 a 60 euros la tarifa anual als treballadors/es, i a entrar en un procés de negociació amb el comitè d'empresa" per valorar aquesta proposta de tarifes per als empleats/des de l'equipament sanitari. Així mateix, en el decurs de la trobada s'ha acordat mantenir un espai de diàleg fluid i permanent entre el Govern municipal i el comitè d'empresa. 

El Consell de Govern del CST està format per dos representants de l'Ajuntament (l'alcalde i la regidora de Salut), dos representants de la Fundació Sant Llàtzer i sis representants de la Generalitat (a qui correspon la Presidència), a més del Director Gerent i la Secretària que hi assisteixen amb veu però sense vot.