Els treballs per asfaltar la rotonda de la Bicicleta i la rotonda del carrer Colom comencen dilluns

Les obres s'inclouen dins del calendari de pavimentacions previstes per a l'estiu

Senyal d'obresEl dilluns, 30 de juliol, començaran les obres d'asfaltat a dues rotondes: la de la Bicicleta, situada al barri de Sant Pere, i la del carrer de Colom, al polígon industrial de Santa Margarida II. El projecte ha estat redactat pels serveis de Projectes i Obres de l'Ajuntament i s'emmarca dins el programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l'espai públic de 2017. 

A la rotonda de la Bicicleta (ubicada a la confluència del passeig del Vint-i-dos de Juliol, passeig de les Lletres, carrer del Pla de l'Ametllera i carretera de Rellinars) es faran les obres de reparació i manteniment de l'asfalt en dues fases, del 30 de juliol al 10 d'agost. Del 30 de juliol al 3 d'agost hi haurà restriccions de tràfic a un carril, ja que s'executaran els treballs preparatoris de l'obra civil.

A la primera fase es farà la meitat sud de la rotonda (dies 7 i 8 d'agost) i es tallarà el trànsit al passeig del Vint-i-dos de Juliol, entre els carrers de Sant Gaietà i de Sant Leopold, i també al passeig de les Lletres, en ambdues direccions.

A la segona fase s'asfaltarà la meitat nord de la rotonda (dia 9 d'agost) i es tallarà el trànsit al passeig del Vint-i-dos de Juliol, entre l'estació del Nord i el carrer de Miquel Àngel. També es tallaran el carrer de Miquel Àngel (fins al carrer d'Amadeu de Savoia); el d'Amadeu de Savoia (entre el carrer de Miquel Àngel i la carretera de Rellinars); la carretera de Rellinars fins al carrer de Catalunya (en ambdues direccions) i el carrer del Pla de l'Ametllera fins a la rotonda del Mestre Serrat. El dia 10 d'agost es farà el tall total de trànsit de 22.30 a 7 h perquè s'executaran els treballs de tota la capa de rodadora, per la qual cosa l'accés als pàrquings s'ha de fer per itineraris alternatius.

Aquesta actuació afectarà també les parades i itineraris de les línies d'autobús urbà de TMESA L1, L3 i L6 (fase1) i L1, L2, L3 i L6 (fase 2). L'empresa adjudicatària és Tempo Facility Services, SLU i l'import és de 137.534,5 euros.

Pel que fa a la reparació del paviment asfàltic del carrer de Colom entre l'avinguda del Tèxtil i el carrer d'Albert Einstein, incloent-hi la rotonda situada al polígon industrial de Santa Margarida II, aquest es realitzarà del 30 de juliol al 17 d'agost. Aquesta actuació, que afecta un nus important de circulació i l'accés a Terrassa des de l'autopista C58, comportarà talls parcials de circulació, per la qual cosa caldrà respectar la senyalització provisional i utilitzar els itineraris alternatius. Els treballs van a càrrec d'Asfaltos Augusta i l'import d'adjudicació és de 477.829 euros (IVA inclòs).

Les obres poden generar algunes alteracions al trànsit atesa la prohibició de circular durant les obres, per la presència de maquinària i operaris. Per aquest motiu, es recomana utilitzar altres itineraris alternatius, en la mesura que sigui possible, tal com s'indica al plànol que trobareu a http://www.terrassa.cat/ca/transit.