La Festa de Cap d'Any al Raval de Montserrat es podrà veure en directe per Canal Terrassa

La televisió local emetrà un programa especial per a que tothom pugui seguir en directe la revetlla i les campanades de Cap d'Any

L'Ajuntament, a través del servei de Cultura, organitzarà el proper 31 de desembre, per segon any consecutiu, una revetlla de Cap d'Any al Raval de Montserrat. L'objectiu és oferir a tots els terrassencs i terrassenques un espai on rebre l'any nou de la millor forma possible, en un ambient festiu, envoltats dels seus i a la seva ciutat.

Enguany a més, i per primera vegada, la revetlla es podrà seguir en directe per Canal Terrassa que oferirà un programa especial a partir de les 23.30 h. Conduit per la presentadora Mariona Tomàs, l'espai comptarà amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local. L'objectiu es poder viure de ben a prop les emocions i els desitjos dels i les assistents a la festa. Aquest programa especial i en directe de Canal Terrassa es podrà seguir pel canal 45 de la TDT i per Internet a través de la pàgina web http://www.terrassadigital.cat/

La Revetlla de Cap d'Any al Raval de Montserrat començarà a les 23.30 h i estarà conduïda pels actors Mònica Pérez i Jordi Ríos, que seran els encarregats de presentar una revetlla de format tradicional, que comptarà amb un assaig previ de les campanades. A les 0 h, un rellotge projectarà les campanades en un lloc visible perquè tots els assistents puguin celebrar l'entrada de l'any. Les persones que vulguin celebrar l'entrada de l'any nou al Raval de Montserrat podran portar el raïm per tal de poder complir així amb la tradició. Per motius de seguretat, no es podrà accedir a l'espai reservat per la festa amb ampolles i gots de vidre. Un cop estrenat l'any, es demanarà la implicació del públic per demanar els millors desitjos de cara al 2018 i es donarà pas al ball i la música, a càrrec d'una sessió del DJ Javi Trabubu, que oferirà una selecció musical destinada a tot tipus de públic.

La proposta vol contribuir a fer encara més amplia i diversa l'extensa oferta cultural, tradicional i lúdica existent a la ciutat els dies de Nadal. L'Ajuntament ofereix l'oportunitat de celebrar l'entrada de l'any nou sense necessitat de desplaçar-se, a prop de casa, en un context lúdic i festiu, on tothom pugui viure la nit de cap d'any a la ciutat en un ambient familiar.

 

Dispositiu de seguretat

Per evitar, en la mesura del possible, el risc d'accidents, s'establiran tres punts d'accés, oberts des de les 23 h, al Raval de Montserrat: pel carrer dels Gavatxons, el carrer Cremat i el carrer del Peix. En aquests punts de control, la Policia Municipal, que comptarà com un reforç de seguretat privada, i de membres de Voluntaris Terrassa, facilitarà l'accés dels assistents a la revetlla, evitant l'entrada de recipients de vidre al Raval. Per aquest motiu, es recomana als assistents portar la seva consumició en recipients de plàstic. En els tres punts d'accés al Raval de Montserrat es lliuraran també gots de plàstic a tothom que ho demani. Per a més informació podeu consultar la pàgina web http://www.terrassa.cat/cap-dany-raval

 

Dispositiu de neteja

Igualment, es reforçarà el dispositiu de neteja i de recollida de residus per al correcte desenvolupament de la Festa de cap d'any del Raval de Montserrat. Així, el dia 31 de desembre hi hauran 3 iglús pel vidre, 6 contenidors de 360 l per a la resta i 6 contenidors de 360 l pels envasos, que es retiraran el dia1 de gener al matí. La neteja viària es reforçarà tant en el servei de nit com de matí.

 

Transport públic

Amb l'objectiu que tota la ciutadania tingui accés a la revetlla de Cap d'Any, estarà operativa la línia L16 (Bus de Nit), que connecta les principals avingudes de la ciutat i que funcionarà fins passades les 4 h. D'aquesta manera, es vol facilitar que els ciutadans que ho desitgin puguin assistir a la revetlla en transport públic sense necessitat d'utilitzar el vehicle privat. Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.tmesa.com.