L'humor i la música en directe seran els grans protagonistes de la Festa de Cap d'Any a Terrassa

L'actor i humorista Pep Plaza conduirà la revetlla per a que els terrassencs i les terrassenques donin la benvinguda al nou any

El dilluns 31 de desembre, l'Ajuntament, a través del servei de Cultura, organitzarà per tercer any consecutiu, una revetlla de Cap d'Any al Raval de Montserrat. L'objectiu és oferir a tots els terrassencs i terrassenques un espai on rebre l'any nou de la millor forma possible, en un ambient festiu, envoltats dels seus i a la seva ciutat.

La Festa de Cap d'Any al Raval de Montserrat començarà a les 23.30 h i enguany estarà conduïda per l'actor i humorista Pep Plaza, encarregat de presentar una revetlla amb un format tradicional, i que comptarà amb un assaig previ de les campanades. A les 0 h, un rellotge projectarà les campanades en un lloc visible de forma que tots i totes les assistents puguin seguir de prop l'arribada de l'any nou. Les persones que vulguin celebrar l'entrada d'any al Raval de Montserrat podran portar el raïm per tal de poder complir així amb la tradició.

Com en les edicions anteriors, per motius de seguretat no es podrà accedir a l'espai de la festa amb ampolles i gots de vidre. Un cop estrenat l'any, es demanarà la implicació del públic per demanar els millors desitjos de cara al 2019 i es donarà pas al ball i la música en directe, que en aquesta ocasió aniran a càrrec a càrrec del conjunt terrassenc Grup de versions Dalton Bang, que oferirà un ampli ventall de temes musicals destinats a tot tipus de públic. 

Amb aquesta proposta, l'Ajuntament de Terrassa contribueix a enriquir l‘àmplia i diversa oferta cultural i lúdica existent a la ciutat durant les festes nadalenques i ofereix la possibilitat de celebrar l'entrada de l'any nou sense necessitat de desplaçar-se. Una festa a prop de casa, en un context lúdic i festiu, on tothom pugui viure la nit de cap d'any a la ciutat en un ambient familiar.