Dilluns s'inicien les obres per renovar l'asfalt als carrers de Sant Francesc i Mare de Déu de les Neus

A mesura que vagin finalitzant els treballs, s'obriran els carrers a la circulació

La setmana entrant continuen els treballs d'asfaltat amb actuacions als carrers de Sant Francesc, al barri del Centre, i de la Mare de Déu de les Neus, al barri de Ca n'Anglada. Ambdues actuacions s'inclouen dins el calendari de pavimentacions previstes per a aquest estiu. Els treballs serviran per conservar i mantenir el ferm, fer reparacions menors i renovar la senyalització horitzontal. Aquest projecte s'inclou dins del lot 1 de la "Memòria valorada d'asfaltat de carrers interiors de la ciutat", que també inclou el carrer de Ramon i Cajal, adjudicat per un import de 396.988,05 euros a l'empresa Asfaltos Barcino S.L.

Les obres del carrer de la Mare de Déu de les Neus s'iniciaran el proper dilluns, 23 de juliol, i finalitzaran el dimecres, 25. Aquesta actuació afectarà al tram comprès entre els carrers de la Mare de Déu de la Fuencisla i de Santa Llúcia, a més de les cruïlles amb el carrers d'e Mossèn Àngel Rodamilans i de Sant Damià.  Els treballs comporten una modificació de l'itinerari i les parades de la línia d'autobús L3 de TMESA, si bé es garanteix l'entrada i sortida dels vehicles de les persones residents a la zona per les rutes alternatives que figuren als plànols que podeu trobar al web municipal http://www.terrassa.cat/es/transit.

Els treballs de reasfaltat del carrer de Sant Francesc es faran els dies 26 i 27 de juliol i afectaran al tram comprès entre la carretera de Montcada i el carrer de l'Era. Les obres poden generar algunes alteracions per la presència de maquinària i operaris i ocasionar talls puntuals de trànsit. No es podrà accedir als aparcaments afectats entre les 8 i les 20h. Es recomana utilitzar altres itineraris alternatius, en la mesura que sigui possible, com ja s'informa al plànol que podeu trobar a http://www.terrassa.cat/ca/transit.

 

Altres afectacions viàries

Des de dilluns, 23 de juliol, fins el divendres, dia 27, es prohibirà circular pel carrer d'Emili Badiella i pel carrer de Catalunya, al barri de Sant Pere, en el tram que va des del carrer Ample al carrer de Mossèn Pursals, degut als treballs d'urbanització que contempla l'execució del projecte dels camins del Parc del Nord. Per aquest motiu, es recomana seguir les rutes alternatives que figuren als plànols adjunts. En aquest cas, no hi haurà afectació de cap línia d'autobús urbà.

D'altra banda, el projecte d'execució de la reurbanització de la cruïlla del passeig de Lluís Muncunill amb el carrer del Sometent Castellà, al barri de Poble Nou - Zona Esportiva, afectarà al trànsit rodat els dies 25 i 26 de juliol, entre el carrer del Sometent Castellà i el vial nord de la plaça de Can Roca. Es tallarà a la circulació el tram comprès entre els carrers d'Alcoi i dels Jocs Olímpics fins al Passeig Lluís Muncunill per treballs d'asfaltat. Mentre durin les obres, els vehicles es desviaran pels itineraris recomanats en el plànol corresponent. Hi haurà afectació a l'itinerari de la línia L7 d'autobusos urbans de TMESA, direcció Can Jofresa. Aquests dies circularan per l'avinguda de Béjar, la carretera de Matadepera i el carrer dels Voluntaris Olímpics.