Dilluns s'inicien les jornades de portes obertes a les escoles bressol i llars d'infants públiques

El període de preinscripció tindrà lloc entre els dies 7 i 21 de maig

Escola bressolAquest més d'abril, les escoles bressol municipals i les llars d'infants públiques de la Generalitat faran jornada de portes obertes durant el mes d'abril per a totes les famílies que tenen infants nascuts els anys 2017 (aules de 2-3 anys - maternal), 2018 (aules d'1-2 anys - caminants) i 2019 (aules de lactants).

Aquestes jornades permeten a les famílies conèixer les instal·lacions de les  11 escoles bressol municipals i les 3 llars d'infants de la Generalitat. A part de poder veure les instal·lacions, patis i jardins, dels centres educatius, les famílies rebran explicacions dels projectes educatius de cada escola i coneixeran els equips de mestres i la direcció.

El dia de la jornada de portes obertes, també rebran explicacions sobre el procés de preinscripció, que es farà del 7 al 21 de maig, amb el lliurament de la sol·licitud, calendari, puntuacions, quotes, etc.

El calendari de portes obertes queda de la següent manera:

Escoles bressol municipals (en horari de 17 a 19 h):

EBM Somriures                          dilluns 8 d'abril

EBM L'Esquitx                            dimecres 10 d'abril

EBM Giravolt                              dimecres 10 d'abril

EBM Coloraines                         dimecres 10 d'abril

EBM Vallparadís                         dimecres 10 d'abril

EBM Ginesta                              dijous 11 d'abril

EBM La Casona                         dijous 11 d'abril

EMB Moisès                               dijous 11 d'abril

EBM Soleia                                dimecres 24 d'abril

EBM Tabalet                              dijous 25 d'abril

EBM Espígol                              dijous 25 d'abril

Llars d'infants de la Generalitat:

Llar d'infants Núria                      dijous 11 d'abril de 17 a 19 h

Llar d'infants Patufet                   dimecres 24 d'abril de 17.30 a 19 h

Llar d'infants Oreneta                 dimecres 10 i dijous 25 d'abril de 17.30 a 19 h

Portes obertes a l'Espai Nadó (per a famílies amb nadons de 0 a 12 mesos) i l'Espai Familiar (per a famílies amb infants d'1 a 3 anys):

EMB Coloraines                         dimarts 7 de maig de 17 a 18 h

Aquest curs, per tercer any consecutiu, totes les famílies han rebut una carta del Servei d'Educació amb la informació de les jornades de portes obertes i del període de preinscripció. Aquesta carta, que fins ara ha arribat a 4.343 famílies, també la rebran les famílies dels possibles lactants nascuts a finals de febrer, març i abril.

Pel que fa a la normativa respecte a l'admissió de l'alumnat del tram de 0 a 3 anys per a totes les escoles bressol i llars d'infants públiques, cal remarcar que aquest curs, igual que a les escoles de primària, es deixen de puntuar les malalties cròniques que afectin el sistema digestiu de l'alumne, inclosa la celiaquia.

Com a novetat, s'han ampliat els dies de preinscripció i funciona la cita prèvia per formalitzar-la, que ja des d'ara es pot demanar a través del servei d'informació i tràmits per telèfon 010 de l'Ajuntament de Terrassa (trucada gratuïta) i de la pàgina web municipal: https://citaprevia.terrassa.cat/​.

Totes les gestions de preinscripció es faran al Servei d'Escoles Bressol del Servei d'Educació, al carrer de La Rasa, 24, o bé a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa: https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/.