Avui comencen les obres de construcció de l'aparcament de la zona esportiva de Can Jofresa

L'actuació s'inclou dins del procés participatiu del Pla d'Acció Municipal 2017

Senyal d'obresL'Ajuntament ha iniciat avui dimecres les obres d'adequació de l'aparcament de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa, situat en el carrer de Badalona. Actualment, aquest espai és un solar de terra sense senyalització horitzontal que registra una elevada rotació de vehicles, ja que també és utilitzat per les persones usuàries dels centres educatius propers i per les persones residents, per la qual cosa genera una notable intensitat de trànsit de vianants i cotxes. 

El projecte, que es va incorporar al Pla d'Acció Municipal (PAM) de l'any 2017, va ser impulsat i escollit per la ciutadania i contempla portar a terme treballs d'asfaltat, senyalització de places d'aparcament i d'enllumenat públic. En total, s'habilitaran 102 places per a cotxes, més 4 per a vehicles adaptats, 4 per a minibusos i 2 per a autobusos. Les obres han estat adjudicades a l'empresa Hercal Diggers S.L. per un import de 207.933,18 euros i tenen un termini d'execució de dos mesos. 

D'altra banda, la proposta del PAM de l'any 2017 també incloïa el projecte de cobriment de la pista poliesportiva descoberta amb l'objectiu d'ampliar l'oferta esportiva perquè, hores d'ara, el seu ús, tant en l'àmbit competitiu com escolar, està limitat a les previsions del temps. Aquest projecte es troba ara en fase de redacció.