Activat el Pla d'Emergències Municipal a Terrassa

El Comitè d'Emergències es reunirà aquesta tarda a l'Ajuntament

Parc de Sant Jordi nevatL'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha activat aquesta tarda en fase d'alerta el Pla d'Emergències Municipal arran de la neu que ha començat a caure a la ciutat. Els dispositius que l'Ajuntament ha organitzat per afrontar aquest episodi de neu han fet les primeres actuacions preventives aquesta passada nit, i estan a punt per afrontar les incidències que es puguin generar al llarg de les pròximes hores. El Comitè d'Emergències Municipal es reunirà aquesta tarda (18 h) a l'Ajuntament per tal que els diferents serveis municipals que participen en els dispositius especials intercanviïn informació sobre l'estat dels serveis i les accions que s'hagin de dur a terme.

Segons l'actualització del Pla NEUCAT enviada pel CECAT, des de les 16 h s'ha restringit la circulació de camions (més de 7,5 tones) a tot el territori. També s'ha suspès el transport escolar per demà a tot Catalunya. Els centres educatius, informa el CECAT, romandran oberts en situació de no normalitat lectiva, i es demana no substituir el transport escolar per mobilitat particular. Els Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental també han emès un avís a totes les escoles, demanant que s'eviti al màxim l'ús dels vehicles, tenint en compte que el transport escolar ha estat anul·lat. Segons el comunicat del CECAT, es prioritzarà la reprogramació sanitària de pacients que no puguin arribar als centres sanitaris o hospitalaris, per la nevada. Així mateix, es recomana anul·lar activitats esportives i extraescolars a partir d'avui a la tarda.

Per a més informació podeu accedir a les xarxes socials (Facebook www.facebook.com/ajterrassa i Twitter @trsemergenciesi @ajterrassa).