Nadal a la Seu
  • Del 13 de desembre al 7 de gener de 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
El cicle Nadal a la Seu arriba a la seva setena edició com una de les cites més emblemàtiques de les festes nadalenques a la nostra ciutat i ens convida a gaudir de la música i del patrimoni en un dels espais més singulars, característics i únics de Terrassa.
 
Com bé sabeu, la Seu d'Ègara és un conjunt monumental únic al nostre país i al sud d'Europa, que aquest any 2018 ha fet passos molt importants per complir l'objectiu que ens hem proposat com a ciutat: aconseguir que la UNESCO l'inclogui en la seva llista de Patrimoni Mundial. Formar part d'aquest catàleg implica el màxim reconeixement cièntífic i institucional del valor extraordinari d'un monument, edifici o obra artística, a escala mundial.
 
El cicle Nadal a la Seu ens ofereix, fins el mes de gener, una programació basada en el cant coral, el cant de la Sibil·la, el Misteri de Nadal, un curs d'Epifania o, com a novetat destacada, un espectacle de "vídeo mapping" que projectarà la història de la Seu d'Ègara sobre les façanes de les esglésies que conformen el conjunt monumental.