La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat té la missió de millorar la qualitat ambiental, per oferir a la ciutadania un entorn urbà i natural saludable i segur, i garantir el manteniment dels ecosistemes. Alhora, el desenvolupament d'aquesta missió a escala local s'orienta a la millora de l'estat global del planeta, contribuint a la mitigació del canvi climàtic i a frenar la pèrdua de biodiversistat, entre d'altres. Intervé en el manteniment del medi natural, en la gestió integral del cicle de l'aigua i dels residus, en la millora de la qualitat de l'aire i la reducció del soroll, en l'estalvi d'energia i ús de les energies renovables, en la protecció de la salut ambiental, la seguretat alimentària i els animals domèstics, i en la difusió d'informació, sensibilització i educació ambiental.
 
El Sr. Carles Caballero Peña és el regidor d' Urbanisme, Medi Ambient, Sostenibilitat i Energia.
Al menú desplegable de l'esquerra, i als enllaços destacats trobareu la informació sobre Medi Ambient i Sostenibilitat.
 
 
Actualitat del Servei de Medi Ambient: 

3a Setmana sense soroll

L'activitat "Cerquem el silencia a Terrassa" , consisteix en localitzar zones urbanes tranquiles i mesurar el soroll emprant una aplicació per a telèfon mòbil disponible per dispositius Android, que es diu NOISE CAPTURE, que l'usuari prèviament s'ha d'haver descarregat. Les dades acústiques quedaran georeferenciades i es guardaran en un servidor per després poder ser consultades amb un visor de mapes.

(Cliqueu a les imatges per ampliar-les)

Cartell de l'activitatFitxa de l'activitat

 

 

 

 

 

 

L'activitat es farà de manera dirigida el dia 25 d'abril, amb punt de trobada a la Plaça Didó, a les 10:30 hores, i està oberta a la ciutadania i també molt especialment als treballadors municipals.

 

També s'ha convidat a diverses entitats ciutadanes a participar fent l'activitat de manera lliure al llarg d'aquesta setmana i la següent en els camins de l'anella verda, perquè les dades de soroll obtingudes siguin un element més d'interès per posar-los en valor.