La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat té la missió de millorar la qualitat ambiental, per oferir a la ciutadania un entorn urbà i natural saludable i segur, i garantir el manteniment dels ecosistemes. Alhora, el desenvolupament d'aquesta missió a escala local s'orienta a la millora de l'estat global del planeta, contribuint a la mitigació del canvi climàtic i a frenar la pèrdua de biodiversistat, entre d'altres. Intervé en el manteniment del medi natural, en la gestió integral del cicle de l'aigua i dels residus, en la millora de la qualitat de l'aire i la reducció del soroll, en l'estalvi d'energia i ús de les energies renovables, en la protecció de la salut ambiental, la seguretat alimentària i els animals domèstics, i en la difusió d'informació, sensibilització i educació ambiental.
 
El Sr. Carles Caballero Peña és el regidor d' Urbanisme, Medi Ambient, Sostenibilitat i Energia.
Al menú desplegable de l'esquerra, i als enllaços destacats trobareu la informació sobre Medi Ambient i Sostenibilitat.
 
 
Actualitat del Servei de Medi Ambient: 

Escape Room sobre residus

ESCAPE ROOM sobre RESIDUS

03/01/2019 – De 10h a 14h i de 16h a 18h

Sala d'actes – Biblioteca Central de Terrassa

Som al 2050, i alguns pocs supervivents del planeta Terra que van aconseguir escapar l'any 2020, de l'imminent final del planeta a causa dels greus impactes ambientals que sofria, ara es troben sense recursos per seguir sobrevivint a les seves naus interplanetàries.

Segueix les seves indicacions i entra en un laboratori del 2018 abandonat, on hauràs de resoldre els enigmes ambientals que et portaran a aconseguir la clau per ajudar als supervivents de les naus. Així podran retornar a la Terra i tornar-hi a viure de nou, preservant el seu equilibri ecològic.

 

Aquesta activitat és apta per públic familiar, i té una durada d'una hora. Es fan sessions a cada hora amb grups reduïts.

 

Cal fer inscripció prèvia per a participar-hi al telèfon 656 89 37 09 via missatge de whatsapp.