La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat té la missió de millorar la qualitat ambiental, per oferir a la ciutadania un entorn urbà i natural saludable i segur, i garantir el manteniment dels ecosistemes. Alhora, el desenvolupament d'aquesta missió a escala local s'orienta a la millora de l'estat global del planeta, contribuint a la mitigació del canvi climàtic i a frenar la pèrdua de biodiversistat, entre d'altres. Intervé en el manteniment del medi natural, en la gestió integral del cicle de l'aigua i dels residus, en la millora de la qualitat de l'aire i la reducció del soroll, en l'estalvi d'energia i ús de les energies renovables, en la protecció de la salut ambiental, la seguretat alimentària i els animals domèstics, i en la difusió d'informació, sensibilització i educació ambiental.
 
El Sr. Carles Caballero Peña és el regidor d' Urbanisme, Medi Ambient, Sostenibilitat i Energia.
Al menú desplegable de l'esquerra, i als enllaços destacats trobareu la informació sobre Medi Ambient i Sostenibilitat.
 
 
Actualitat del Servei de Medi Ambient: 

Programa d'activitats al CIAB i l'Anella Verda de Terrassa 2019

Els entorns de Bonvilar tenen un gran valor ecològic i social. El seu paisatge tranquil i d'aspecte rural, és una combinació harmoniosa de camps, boscos i torrents que acullen una biodiversitat notable i ajuden a equilibrar l'entorn urbà, dens i trepidant del nostre municipi. A més de conèixer aquest espai i equipament, permet conèixer l'Anella Verda de Terrassa en el seu conjunt.

Aquest programa d'activitats és una invitació als terrassencs i terrassenques a descobrir i gaudir d'aquest espai privilegiat de maneres diverses i amb una actitud responsable i respectuosa per contribuir a la seva conservació i millora.

Quasi totes les activitats del programa es realitzen o tenen com a punt d'inici el Centre d'Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) que ofereix als visitants els serveis d'informació, àrea de lleure amb taules de fusta, serveis sanitaris, contenidors per classificar les deixalles, sala polivalent, font d'aigua potable i aparcament, per bé que també s'hi pot accedir fàcilment amb autobús, bicicleta i a peu.

És un programa dirigit a tots els públics.