La Regidoria LGTBI+ porta a terme durant l'any tot un seguit d'activitats i esdeveniments per erradicar la LGTBI-fòbia i garantir els drets de les presones Lesbianes, Gais, Transexuals, Bisexuals, Intersexuals i més.

Per tal de donar més difusió a aquests actes s'edita el butlletí d'activitats de forma periodica  i s'envia per correu electrònic a les persones interessades.

Si encara no rebeu els nostres butlletins al vostre correu electrònic, i voleu estrar informats de totes les activitats del servei només cal que us doneu d'alta.

Aquí podeu trobar els últims butlletins del Servei LGTBI+:

Doneu-vos d'alta per rebre el butlletí d'activitats

* camps obligatoris

Atenent l'obligat compliment del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, us informem que hem actualitzat la nostra Política de Protecció de Dades. 

  • Base Jurídica del tractament: Consentiment exprés de la persona interessada
  • Responsable del tractament de dades: Ajuntament de Terrassa, protecciodades@terrassa.cat
  • Delegat de Protecció de dades: dpd@legal-data.net
  • Servei municipal: LGTBIQ
  • Finalitat del tractament de les dades: Promocionar les activitats divulgatives que es fan al Servei de LGTBIQ mitjançant l'enviament de correus puntuals quan hi ha un acte o esdeveniment a comunicar

Així mateix us informem que podeu exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i supressió a través dels formularis que hi ha disposats a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, de forma preferent o mitjançant sol·licitud escrita al email protecciodades@terrassa.cat També podrà exercir els drets esmentats mitjançant sol·licitud escrita a l'Ajuntament de Terrassa a qualsevol punt d'informació municipal o enviant correu postal a Plaça Didó, nº5, CP 08221 (Terrassa).