El Servei de Relacions Europees i Internacionals i Projecció de la Ciutat té com a missió la representativitat, el posicionament i el desenvolupament de Terrassa en l'escenari europeu i internacional, tot analitzant i promovent les polítiques públiques per assegurar la participació de la ciutat en accions municipals que es puguin generar per assolir els principals objectius detallats en el Pla de Mandat.

Memòria Relacions Europees i Internacionals (RRII) 2018

Recull de Premsa RRII 2018

Passaparaula: Any Europeu del Patrimoni Cultural

Any Europeu Patrimoni Cultural

El 2018 és l'Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per celebrar la riquesa i diversitat del patrimoni europeu. La commemoració, aprovada pel Parlament Europeu i el Consell d'Europa el 17 de maig de 2017, vol sensibilitzar la societat sobre la història i els valors europeus, reforçar un sentiment d'identitat comú i posar en valor les possibilitats que ofereix el nostre patrimoni cultural per al desenvolupament de la societat. El patrimoni cultural abasta recursos del passat en moltes formes i aspectes: monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, així com col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Un llegat del passat que ens permet mirar el nostre futur, amb un inqüestionable valor educatiu, un considerable potencial econòmic i una gran dimensió de cooperació internacional. Al mateix temps, l'Any Europeu del Patrimoni Cultural vol reflexionar sobre els reptes als que s'enfronta com són les conseqüències de la transició a l'entorn digital, la pressió ambiental i física sobre llocs que formen part del patrimoni i el tràfic il·lícit de bens culturals.

Des de l'Ajuntament de Terrassa es proposa una activitat per explorar aquesta riquesa. Es tracta d'una dinàmica basada en el joc de Passaparaula, obert a tothom prèvia inscripció a través del correu electrònic internacional@terrassa.cat

Acte: Passaparaula sobre cultura europea

Lloc: Vapor Universitari de Terrassa (c/ Colom, 114)

Dia i hora: 20 de març de 2018, a les 18,00 hores

Inscripcions: Confirmeu la vostra assistència a internacional@terrassa.cat

CARTELL DE L'ACTIVITAT