El Servei de Relacions Europees i Internacionals i Projecció de la Ciutat té com a missió la representativitat, el posicionament i el desenvolupament de Terrassa en l'escenari europeu i internacional, tot analitzant i promovent les polítiques públiques per assegurar la participació de la ciutat en accions municipals que es puguin generar per assolir els principals objectius detallats en el Pla de Mandat.

Memòria Relacions Europees i Internacionals (RRII) 2018

Recull de Premsa RRII 2018

Conferència anual Eurocities: Creative Competitive Cities

Creative Competitive Cities: Construint el nostre futur junts

Més que mai, les ciutats han de ser creatives i trobar noves maneres de connectar-se i col·laborar per desbloquejar solucions als reptes que afronten els nostres ciutadans, serveis i comunitats. La conferència anual d'Eurocities comptarà amb 250 participants. Divendres hi assistirà el Primer Ministre escocès, Nicola Sturgeon.

A Edimburg s'explorarà el paper de la cultura i la creativitat a l'hora d'impulsar ciutats inclusives i pròsperes i enriquir la qualitat de vida dels ciutadans.

Això inclourà compartir plantejaments innovadors que sorgeixin de la campanya d'EUROCITIES Cities4Europe (en la que Terrassa també hi participa) per implicar els ciutadans en un diàleg sobre el futur a Europa.

Entre les ciutats que compartiran les seves experiències hi haurà Edimburg, Leeds, Muenster, Toulouse, Oulu, Dresden, Manchester, Heraklion, Ljubljana, Manheim, Múnic, Bolonya, Rotterdam, Bristol, Glasgow, Milà i Nantes.

Com que el 2018 és l'Any de la Joventut d'Escòcia, també hi haurà un programa especial per a joves perquè els joves puguin tenir una veu activa en les discussions i compartir les seves perspectives.