L'objectiu del servei d'Emprenedoria i Economia Social és l'assessorament, suport i foment de l'emprenedoria a la ciutat i la promoció i suport de projectes, programes i serveis en l'àmbit de l'economia social. 
 
Per a totes les persones que vulguin emprendre oferim informació, assessorament i acompanyament per a treballar i avaluar la idea de negoci i la seva viabilitat. També s'ofereix aquest servei especialitzat per a iniciatives d'economia social i solidària. Llegir més.
 
Fomentem l'emprenedoria i l'economia social a través de diferents programes en el marc de les escoles i instituts del municipi. 
 
Trimestralment organitzem formació per a persones emprenedores, en relació a temàtiques com ara: planificació, habilitats directives, legals, finançament, etc. Així com formació adreçada a entitats d'economia social i solidària. 
 
Per fomentar i impulsar l'economia social i solidària a Terrassa, recentment s'ha constituït el Consell Municipal d'Economia Social i Solidària de Terrassa, i es desenvolupen diversos programes conjuntament amb els diferents agents implicats del territori, com el Terrassa Cooperativa.

 

Els nostres serveis estan cofinançats pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya pel Fons Social Europeu en el marc de desenvolupament del Programa Integral de Foment de l'Emprenedoria Catalunya Emprèn .

Logotips de les entitats co-finançadores