És voluntat de l'Ajuntament de Terrassa minimitzar els riscos en tractaments fitosanitaris i de fet es porta a terme una política de "Lluita integrada", és a dir, abans de fer un tractament s'han aplicat totes les mesures correctores naturals. En alguns casos, es fan servir productes de baixa o nul·la toxicitat com sabó potàssic o productes vegetals. Només quan el problema esdevé plaga es tracta amb productes químics.

Les persones que tenen problemes de Sensibilitat Química Múltiple (SQM), o aquelles que senzillament vulguin ser avisades puntualment abans de qualsevol tractament, poden fer-ho enviant un correu electrònic a l'adreça gestio.espai.public@terrassa.cat posant en l'assumpte:  Avís de tractament químic fitosanitari.

23 08 2019

Avís de tractament als oms de la ciutat

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst realitzar un tractament físic amb aigua a pressió, pel control de la galeruca dels oms (Xanthogaleruca luteola).

Els tractaments es duran a terme del 24 al 30 d'agost de 6:00 a 8:00 hores.

20 08 2019

Avís de tractament als oms de la ciutat

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst realitzar un tractament físic amb aigua a pressió, pel control de la galeruca dels oms ( Xanthogaleruca luteola).

01 08 2019

Avís de tractament als oms de Vallparadís, zona de La Devesa

El proper divendres, 2 d'agost, es durà a terme un tractament fitosanitari amb insecticida contra la plaga de galeruca que afecta als oms de la zona de La Devesa del Parc de Vallparadís. L'actuació es farà en horari de 5.00h a 7.00h, per tal de minimitzar les possibilitats de contacte i molèsties a la ciutadania.

11 06 2019

Avís de treballs en arbrat la nit dels dies 13 i 14 de juny

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst fer una actuació amb adob foliar (Vegex Fos Soap) per millorar l'estat dels arbres, les nits del dijous 13 i divendres 14 de juny.

04 06 2019

Avís de tractament als boixos del Parc de Sant Jordi

El proper dijous, 6 de juny, es durà a terme un tractament fitosanitari amb insecticida contra les erugues als boixos del Parc de Sant Jordi. L'actuació es farà en horari nocturn, de 0.00h a 6.00h, de manera que es minimitzin les possibilitats de contacte i molèsties a la ciutadania.

12 04 2019

Avís de tractament als boixos de la Casa Alegre de Sagrera i del Parc de Vallparadís

El proper dia 16 d'abril, en funció de la metereologia, es durà a terme un tractament fitosanitari amb insecticida contra les erugues dels boixos de la Casa Alegre de Sagrera i del Parc de Vallparadís, en les zones del Pla de Castell i el Torrent de les Ànimes. Aquest tractament es farà en horari nocturn, entre les 24.00h i les 06.00h.

10 04 2019

Avís de tractament als boixos del Parc de Sant Jordi

Els propers dies, en funció de la metereologia, es durà a terme un tractament fitosanitari amb insecticida contra les erugues dels boixos al Parc de Sant Jordi. Aquest tractament es farà en horari nocturn, entre les 24:00h i les 06:00h.

03 09 2018

Avís de treballs en arbrat la nit del 3 de setembre de 2018

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa, s'ha previst fer una actuació amb un adob foliar (Vegex Fos Soap) per millorar l'estat dels arbres, la nit del dilluns 3 a dimarts 4 de setembre.

09 08 2018

Avís de treballs en arbrat la nit del 13 d'agost de 2018

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa s'ha previst fer una actuació amb un adob foliar (Vegex Fos Soap), per millorar l'estat dels arbres, la nit del dilluns 13 a dimarts 14 d'agost.

19 06 2018

Avís de treballs en arbrat la nit del 21 de juny

Dins l'estratègia de lluita integrada pel control de plagues als arbres de la ciutat de Terrassa s'ha previst fer una actuació amb un adob foliar (Vegex Fos Soap), per millorar l'estat dels arbres.