Mirant cap al futur: celebrem un any d'aigua pública a Terrassa

Aigua de tothom i per a tothom, els 365 dies de l'any

Nota de premsa 10 desembre 2019

Amb la municipalització de l'aigua, totes i tots hi hem sorit guanyant. Des de fa un any, l'aigua de Terrassa és de tothom i per a tothom i es gestiona a través de l'empresa municipal Taigua. La plena sobirania municipal sobre l'aigua és una garantia de present i de futur per a un recurs essencial per a la qualitat de vida de les persones: entenem l'aigua com un dret de la ciutadania i com un servei 100% públic, no com un negoci.

L'Ajuntament garanteix una sèrie de principis i valors fonamentals: tarifes estables i transparents, inversions i millora tecnològica, qualitat democràtica i sobirania municipal, transparència, control públic, participació ciutadana, justícia social i un profund compromís amb el desenvolupament de polítiques medioambientals, en el marc de la #revolucioverda que estem impulsant a la ciutat.

Celebrem, doncs, aquest primer aniversari mirant cap al futur: 100.000 usuàries i usuaris (domèstics, comercials, industrials i d'usos públics) gaudeixen d'un servei de qualitat i amb molts projectes i objectius de futur, fixats en el Programa de Govern 2019-2023.

Terrassa ha esdevingut una ciutat referent, al nostre país i a Europa, pel que fa als processos de municipalització de l'aigua, que busquen preservar-la com un bé públic i com un dels drets humans bàsics. La lluita contra l'emergència climàtica, que és un dels principals reptes que estem afrontant, aporta encara més valor a l'aposta de la ciutat de Terrassa per l'aigua pública i per una ciutat més verda, de tothom i per a tothom.

Accediu a la web de Taigua

 

Anunci a premsa del 10 desembre 2019